With more than a decade of experiences in the aesthetic industry, HAR Derma Solution was officially established in 2012 by Dr. Harliana Harijanto.

HAR Derma Solution offers advanced cosmetic and aesthetic services that enhance a person’s well-being in an ethical and professional environment. Experience a modern ambience, personalized service and caring environment as we render skin care services handled by our professional doctors and well-trained beauticians.

Our treatments ranging from facial solution treatment, aesthetic treatment, hair removal, blepharoplasty, to body solution treatment. We also offer bridal package for your skin treatment wedding preparation.

Check Out Best Facials Under IDR 350.000

Locations: 

PIK
Jl. Pantai Indah Utara 2 Ruko Gallery Blok 8 no. EF
Pantai Indah Kapuk, Jakarta Utara
+62 21 3005 1615 / 3001 0551

Tanjung Duren
Jl. Mangga Raya Blok Y no. 18 C-D
Tanjung Duren, Jakarta Barat
+62 21 5694 2215 / 5694 2216

Sunter
Jl. Bisma 6 Blok B 15 no. 02
Sunter , Jakarta Utara, 14470
+62 21 653 038 33

Zalonku Girls
Zalonku.com is a go-to guide for girls to discover makeup, hairstyles, nails and beauty inspirations and where to get them in Jakarta.
HAR Derma Solution
4.1Overall Score
Reader Rating: (16 Votes)

6 Responses

  1. Marya agatha

    sudah banyak klinik yang saya kunjungi, tapi muka saya masih aja berjerawat gak ilang bahkan tambah banyak saya pusing mikirin muka harus perawatan dimana lagi, dan tidak sengaja saya lewat didaerah pik ada klinik har derma solution dan akhirnya saya mencoba masuk dan berkonsultasi awalnya saya iseng sih eh ternyata 2 bulan jerawat saya hilang dan muka saya kinclong. dan akhirnya saya lanjut perawatan di har derma solution sampai sekarang.
    buat kalian, yang muka nya berjerawat dateng aja ke har derma solution ya,jerawat saya juga ilang kok hehe thank you har derma solution.

    Reply
  2. barack alexander

    Very nice treatment, my face of acne becomes smooth.
    so that I can feel confident because thanks har derma solution

    Reply
  3. Citra kirana aulia

    good job Har derma solution, produknya sangat dahsyat jerawat saya hilang loh berkat cream nya makasih banyak ya udah bikin muka saya bersih.

    Reply
  4. Panggih Aditya C.N

    Ternyata perawatan disini enak juga ya muka saya yang tadinya berjerawat sampai bersih . Jadi suka banget treatment disini . Good Job 🙂

    Reply
  5. Riyani

    perawatan yang sangat memuaskan,pelayanan yang sangat bagus, dan tempat yang sangat nyaman . thx

    Reply
  6. Dewi anggraini

    Awalnya ragu , untuk treatment di har derma solution . ternyata setelah treatment nyaman , bersih, dan saya suka dokternya teliti dan pelayanannya ramah dan sopan . thank you har derma solution udah buat saya puas treatment disini.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.