Go Glam On-demand beauty service app. Powered by Go-Jek.

GO-GLAM is GOJEK’s expansion in providing the best on-demand beauty service for urban people, enabling users to fulfill their various needs in beauty service, starting from hair-care services, manicure & pedicure, make-up to hairstyling. We deliver qualified, trusted and certified beauticians in your front door, anytime anywhere. Order from 6am – 10pm.

We Tried It: Our Go Glam Review

 

Go Glam Price List

Zalonku Girls
Zalonku.com is a go-to guide for girls to discover makeup, hairstyles, nails and beauty inspirations and where to get them in Jakarta.
Go-Glam Powered by Go-Jek
3.5Overall Score
Reader Rating: (11 Votes)

2 Responses

  1. Syifa

    Kemarin sempet aku cobainnn hahaha. Bisa jadi alternatif sih, aku cobain potong rambut terus hasilnya bagus banget. Mbak hair stylistnya ngerti gitu rambut aku ‘baby hair’ jadi ngga bisa ditipisin banget. Terus sama Mbaknya di blow. Sempet deg2an takut rumah ga kuat listriknya, ternyata listriknya kuat terus blownya ga kalah bagus kayak salon langganan di PS. Thanks go-glammm!

    Reply
  2. Zalonku Girls
    Bianca

    Blow yang dihasilkan talent-talent GO-GLAM matang dan tahan lama. Enak banget pula pesannya gampang di aplikasi dan talentnya nyamperin ke rumah, jadi aku tinggal duduk manis aja. Aku jadi gak khawatir dengan tampilan rambutku ditengah kesibukan kuliah dan organisasi kampus.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.