The First Eyebrow Extension Salon in Indonesia.

Location:
Mall of Indonesia
Ruko French Walk F38A
Tel: 081287051188

Before your visit:

  • Avoid tweezing, plucking, waxing near the brow area.
  • Do not wear make up before the treatment.
  • Come prepared with a picture of your desired shape.

After your visit:

  • Avoid make up and oil based make up remover, as this will breakdown the adhesive.
  • Avoid getting eyelash or eyebrow extension wet the first 24 hours.
  • Avoid extreme variation of heat, humidity, and cold weather (Sauna, Steam, Hot showers, Zero Degree Weather).
  • Do not scrub or rub around the eye area when cleansing your face.
  • Do not attempt to remove the extensions yourself.

Home Services:

  • Kelapa Gading
  • Sunter
  • Pulomas
  • Cempeka Putih
  • Rawamangun

Check Out: Newest Mink Eye Brow Extension in Jakarta!

Zalonku Girls
Zalonku.com is a go-to guide for girls to discover makeup, hairstyles, nails and beauty inspirations and where to get them in Jakarta.
Sophistica
4.4Overall Score
Reader Rating: (6 Votes)

15 Responses

  1. Cindy

    Sedih dan kecewa
    Kemarin saya habis ext bulu mata di sophistica MOI during extention itu rasanya painful banget yg mata sebelah kiri.
    Rasa nya perih banget dan mata saya terus mengeluarkan airmata. Saya sudah bilang ke terapis dan memang mbak nya baik dia bantu utk beberapa kali mindahin solatip. Saya heran apa benar mata kiri saya lebih sensitif dari mata kanan?
    Selesai treatment mata kiri saya merah, mbak nya kasih saya insto tapi rasa mengganjal tetap ada.
    Semalaman saya tidak bisa tidur dan mata perih, ga nyaman saya ngaca pagi hari esoknya tapi saya ga lihat apa apa. Saya nekat pake jari pegang bola mata kiri bawah saya dan ternyata ada sesuatu yang bening, tekstur nya bisa mulur saya yakin itu lem saya tarik keluar dari bola mata saya.
    Bahaya banget ga sih?
    Sampe siang ini mata saya masih merah dan pihak sophistica menyarankan saya tetesin cendoxytrol
    Dan perih luar biasa setelah tetes cendoxytrol
    Saya benar benar berharap ada itikad baik dari pihak sophistica atas kelalaian ini yang cukup berbahaya mengingat ini menyangkut bagian mata.
    NB: hingga detik ini bola mata kiri saya masih merah dan perih.
    Terimakasih

    Reply
    • Zalonku Girls
      Zalonku Girls

      Hello, our Zalonku Team has notified Sophistica about your comment. Thank you.

      Reply
  2. Mikha

    Halo, beberapa hari yang lalu nyobain pasang eyelash di sophistica dan super suka. Pasang yg ultimate 3D eyelash, dan ga kecewa. Bikin mata terlihat besar tapi ga lebay hehe.

    Yang paling disukai adalah pelayanannya. Feel like home, hahaha super ramah dan semua orang di sophistica perhatian jd enak. Sophistica skrg tentu akan jadi salah satu tempat favorit buat pasang eyelash

    Reply
  3. Novi

    For sophistica,
    Thank u for make my lash so beautiful.. I no need to use eyeliner..
    Pelayanannya juga memuaskan.. Pengerjaannya lebih cepat dari yg di janjikan di awal..

    Thank u,
    Novie

    Reply
  4. retno sansan

    pertama kali pakai extension bulu mata…hasilnya bulu mata jadi panjang & lentik..udah ngak perlu maskara & eyeliner lagi

    Reply
  5. elsinta

    Today i got my lashes extention and eyebrow shaped at sophistica kelapa gading…and i really love them, i look so fresh even without make up. I’m planning to have my eyebrow extention next week: ) …thank you for mr Alex who shaped my eyebrow very very nice

    Reply
  6. Zalonku Girls
    Agnes M

    First time with mink eye lash extensions! Cozy place with and friendly staff. It took about 2 hours to complete, and the results is amazing. They look really natural and I love how it doesnt feel heavy! Just one thing to watch out for, if you have vertigo and feel dizzy when lying down for too long, make sure you ask for more pillows to help lift up your head. It will help!

    Reply
    • Sophistica

      Hi, Agnes 🙂

      Thank you so much for your time to have visited our salon.
      We are so happy that you’re satisfied with our treatments..
      Sophistica will continue improving the standards so we can cater to our clients needs. Thanks for your feedback!

      Warm Regards,
      Ayu

      Sophistica

      Reply
  7. Zalonku Girls
    Michelle Hendra

    It’s my first time ever hearing and so trying what its called brow extension. And i think it’s one amazing way to look better in natural way, the procedure is painless and amazing. You actually decide how you want it to be and how natural the result it?

    Reply
    • Sophistica

      Hi, Michelle

      On behalf of Sophistica’s team, i would like to say thank you for your visit to our salon. We are ecstatic to have you in our store, let alone having you as one of our client 🙂

      We are glad that you enjoyed your time and result in Sophistica. Let us know if you’re coming to get your brow/lash redone 🙂

      Warm Regards,
      Ayu

      Sophistica

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.