Everyone seems to have a story when it comes to hair problems. No matter what the story is, the ultimate goal is to get back their original healthy looking hair. We have put together a list of natural and pro-recommended hair remedies that will help restore color, strength, texture and shine.

1.Thinning Hair

When our Zalonku team did a survey to 200 women, the #1 main hair concern for our readers is hair loss. Fortunately, there are effective ways to treat hair thinning, and here are some remedies you can try either at home or at a salon.

Coconut Oil Hair Mask

Natural Remedies:
Coconut Oil is rich in proteins, fatty acids, vitamin B and C, zinc, potassium and iron, and will definitely prove to be one of the best treatments to stimulate hair growth. Warm the coconut oil, massage through your scalp, leave in for 15 minutes and rinse.

L'Oreal Serioxyl Hair Treatment

Active Remedies:
Look for hair care products that contain stimulating and re-densifying ingredients. Active ingredients including Stemoxydine, and Intra-Cylane (fixes onto fibre to build dense, stronger hair) can thicken hair and prevent hair loss to achieve a fuller looking hair.

 

2. Damaged Hair

Who feels like they have damaged hair? After all, if you’ve been spending too much time with your blow dryer or curling iron, or if your hair has been permed, bleached or highlighted, infusing moisture with smart hair care is a must.

Avocado Yogurt Hair Mask

Natural remedies:
Simply mix avocado (use its flesh only) and yogurt to create a hair mask from these nurturing ingredients. Blend it well and repeat 3 times a week.

Loreal hair treatment

Active Remedies:
Usually, hair treatment either coat the outside of the hair fibre, to make your hair smooth, or, penetrate internally to strengthen the hair. Aminosilane, a wonder ingredient, reinforces hair structure as it deeply penetrate and rebuild the hair from within, while Cationic Polymers act as a protective sheath, covering hair’s surface and leaving a soft silky feel.

 

3. Colored Hair Damage

Whether you colored your hair at home or at the salon, you want to make sure your new shade last as long as possible. Try these color-protecting tricks to extend the life of your beautiful colored hair.

????????????????????????????????????

 

Natural Remedies:
As weird as it sounds, honey actually does great things for both your hair and your face. Blend 2 overripe bananas, 1 table spoon olive oil, and 1 table spoon of honey. This hair mask is enriched with protein that can help nourishes and protect your hair from sun damage.

 

loreal hair treatment coloring

 

Active Remedies:
Look for color-protecting shampoo and conditioner that are enriched with Amino Acids and Anti-Yellowing agents. These ingredients don’t strip the color off and seal your hair cuticle so your strands hold on to the dye inside.

 

Zalonku Special Offer!

 

LOreal Professional Pro Fiber

 

Do you have one of these hair problems? Our friends at L’Oreal Professional is giving away hair treatments that solve all of these 3 hair problems!

1. L’Oréal Professionnel  Serioxyl for thinning hair (worth IDR 1.554.000,-)

2. L’Oréal Professionnel  Pro Fiber for damaged hair (worth IDR 1.340.000,-)

3. L’Oréal Professionnel  Série Expert for colored hair (worth IDR 910.000,-)

Simply follow @zalonku & @lorealproid on Instagram & share with us in the comment section BELOW on why you want one of these haircare products for your hair. It’s that simple! Make sure to include your Instagram name so we can find you. Offer valid until October 11th 2016.

 

Brought to you in partnership with L’Orèal Professionnel.
Zalonku Girls
Zalonku.com is a go-to guide for girls to discover makeup, hairstyles, nails and beauty inspirations and where to get them in Jakarta.

43 Responses

  1. esme

    ga ngerti lagi mau ngomong apa, yang pasti aku galau banget sama rambut aku yang gampang patah kadang rontok garagara sering di catok abis mau gimana lagi, kalau ga di catok rambut aku bagaikan singa (bikin ga pede). terus aku search di internet katanya produknya l’oreal bagus. cuman aku harus nabung dulu buat beli itu (maklum mahsiswa). semoga dengan dapet ini aku bisa buruburu naganin rambut ku yang gampang patah ini

    Reply
  2. Florentina jesslyn

    Hi,
    I’m an ombrè girl. It’s already a year that I had my hair bleached & coloured. I’ve bleached my hair 3 times to get the color that I want. But the risk are so much bigger than I thought, although I never regret to get my hair coloured. My hair became so dry and frizzy, because I also like to curl my hair using curling iron. Bleached hair + Curling iron??? I need real HELP. That’s why I really really want L’Oréal Professionnel Pro Fiber for damaged hair ,I believe that their professional products can make my hair moisture and healty than ever before. I still got my pretty ombrè hair
    without worries!

    Wish me luck:) thankyou

    IG : @flojesslyn

    Reply
  3. Eunike Pretty

    I have serious problem hair loss. It makes me like i’m dying because for me, hair is more than like crown. Healthy hair makes up confidence and interesting. I can play with any kind style. I have dream that i can let my hair growth and become long. But because of this problem, i always cut short my hair. Feel like can’t be a women totally. So i want, not, i need urgently this haircare products especially Serioxly that strength the hair from scalp until hair. Please make me like a princess.

    @eunikepretty

    Reply
  4. Tianna Handayani

    Hai,

    Aku Tianna, single 25thn.
    Rambut aku rusak banget, rontok parah gatau kenapa. Gampang lepek pula, tapi kering dibawah nya.
    Aku udah lama pake perawatan Lòreal Paris untuk rambutku. Aku percaya dengan rangkaian lengkap dari L’Oréal Professionnel Serioxyl for thinning hair rambut aku bisa jadi sembuh dari penyakitnya.
    Aaannd.. FYI, aku emang pecinta Lòreal. Dari urusan make up sampe rambut, walau udah pernah icip-icip tetangga, pasti balik lagi ke cinta pertama, Lòreal punya.

    Semoga aku dapet rangkaian kecintaan yang belum pernah aku gapai ini. Huhu.
    Wish me luck! 💋

    IG: @instatianna

    Reply
    • resty melisa

      Hello i’m @restymeli
      Rambutku itu megar kalo abis keramas, padahal aku udh pake conditioner tapi tetep aja udh gitu kasar, mudah patah, rontok. Gak ngerti lagi harus gimana kadang aku nyatok aja biar lurus. Udh pake vitamin juga gak ngefek.

      Reply
      • Tianna Handayani

        Hai Resti, salam kenal.

        Iya bener banget
        Aki juga gitu. Aku ngakalinnya selalu pake rangkaian lengkap (shampoo dan conditioner), pake serum juga. Jadi setelah keramas bisa lebih nurut rambutnya.
        Oia, kurangi menggunakam Hardryer yah. Bikin batang rambut kering pecah.
        Kalo urusan lepek emang ga paham lagi harus gimana.
        Dulu banget sebelum pake Lòreal, mekar kaya singa setelah keramas. Bete.

        Semoga membantu yaa..

  5. Yosephine

    Hi zalonku! I’m @yosephineolivia8

    My hair is thinning! Hair loss affects people at various ages for a number of reasons…

    A change in hormones, improper diet, stress, unhealthy hair habits, genetics, medical conditions, illness, and even cosmetic procedures such as bleaching or perming hair can answer the question, “Why is my hair thinning?”

    Many people assume hair loss is a problem that primarily affects older men and even fewer older women, and while there is some truth to that – generally speaking as you age your rate of hair growth slows – hair falling out and thinning hair can affect men and women of any age.

    Thinning hair, hair loss, and other hair-related issues can affect people as young as in their teens and early twenties. Some cannot begin to imagine what this must be like, as it is discouraging enough to think about hair loss as we get older, but hair falling out and hair loss at a young age is more common than you might think.

    In fact, an estimated 40% of men will have noticeable hair loss by age 35, and an estimated 40% of women will have visible hair loss by the time they are 40.While hair loss at a young age can be alarming, it’s important to remember that the earlier thinning hair is noticed and any potential issue is diagnosed, the easier it may be to treat.The solution may be as simple as a minor adjustment in diet or it may be part of a bigger health problem. Regardless, identifying the issue early is crucial when battling hair loss.Whether or not there is a hair loss cure for your particular situation, you can discover how to take better care of yourself and your hair by knowing what to look for early on, gathering the facts, and taking any preventative measures to help minimize future damage.
    Read on to learn about how you can help overcome hair loss, and the emotional toll that comes with it at a young age…
    Being aware of your hair’s health and its growth pattern is the first step to getting ahead of hair loss.
    Ask yourself: Are there more strands of hair falling out in your hair brush than normal? Is there a large amount of hair on your pillow when you wake up in the morning?
    Visual cues are a great way to determine if you’re beginning to lose more hair than normal.
    For men, thinning hair usually starts with either a receding hairline or thinning at the crown of the head
    Women on the other hand begin to notice thinning hair around their part, as it gradually becomes wider. They may also notice that when their hair is pulled back they are able to see more of the scalp than before.
    If you notice scalp irritation like dry or flaky skin, discoloration like red skin, or you begin to see small bald patches appear on your scalp, you should go to the doctor immediately so that he or she can assess the situation. This type of hair loss can be a reaction to something else going on with your body.
    Seeing any of these signs can cause serious concern, especially at a young age. Stressing yourself out however, isn’t going to do your hair any good.
    While we understand the emotional toll hair loss can cause, there are still plenty of options available to you. Again, be sure to look for early signs so you can potentially reverse what is happening to your hair with a hair loss cure.
    This is the reason i want to win and receive this product.
    I hope this product can help to repair my hair problem

    Thankyou ^^ xoxo

    Reply
  6. Aneke Oktaviani

    Hi! My name is Aneke, I am really thankful to @zalonku and @lorealproid who host this giveaway, and here’s my problem. my hair used to be smooth and straight, but I dunno why it become rough, hard to tame, has some ugly wave, etc till the point I hate my own hair T.T . I have used so many hair products but none works for me. I am really desperate and hopes L’Oréal Professionnel Pro Fiber for damaged hair will be my answer to fix my hair. Please bring me back my old hair 🙁 thank you and wish me luck!

    ps: my instagram id is @anekeoktaviani

    Reply
  7. Valentin kriski

    Halo zalonku & LorealProID team
    Namaku valentin kriski ( @valentinkriski) Aku punya problem di rambutku yaitu kering & kasar karena aku sering di catok , blow , dan jg smoothing dan diwarnai sehingga rambut aku rapuh dan ga lembut. Sedih banget tiap kali mau pergi aku harus catok rambut aku krna rambut aku mengembang dan kering, aku jg iri dengn rambut tmn” aku yg jauh lebih baik dari rambut aku. Aku juga uda coba berbagai perawatan di salon dan di rumah terutama aku juga udah rajin maskeran tapi tetap aja kurang membantu dan rambut aku belum banyak perubahan 😥 Padahal aku juga uda sering melakukan treatment ke salon dengan biaya cukup mahal 😥😥 aku butuh rangkaian perawatan dari loreal dan aku berharap banget bisa mendapatkan full package loreal professionel serie expert for damaged hair semoga aja bisa jadi jawaban dari problem rambutku selama ini yang masi belum terpecahkan
    Thanks you zalonku & lorealProID untuk giveawaynya 😍Semoga aku bs beruntung 😇

    Instagram : @valentinkriski

    Reply
  8. Valentin kriski

    Halo zalonku & LorealProID team
    Namaku valentin kriski ( @valentinkriski) Aku punya problem di rambutku yaitu kering & kasar karena aku sering di catok , blow , dan jg smoothing dan diwarnai sehingga rambut aku rapuh dan ga lembut. Sedih banget tiap kali mau pergi aku harus catok rambut aku krna rambut aku mengembang dan kering, aku jg iri dengn rambut tmn” aku yg jauh lebih baik dari rambut aku. Aku juga uda coba berbagai perawatan di salon dan di rumah terutama aku juga udah rajin maskeran tapi tetap aja kurang membantu dan rambut aku belum banyak perubahan 😥 Padahal aku juga uda sering melakukan treatment ke salon dengan biaya cukup mahal 😥😥 aku butuh rangkaian perawatan dari loreal dan aku berharap banget bisa mendapatkan full package loreal professionel serie expert for

    Reply
  9. Miselia sandhika

    The things is, i love my hair. As much as i love my hair, I also love to play with them, colouring them, get them used to the overheat, just to make myself look great and more confident (because who doesn’t want a good looking hair, right?). But sadly at the end of the day, I found myself looking at my hair get thin, and unhealthy. I desperately look for something perfect to recover my hair. That’s why i need this loreal hair thinning treatment to give a life back to my hair. I really really hope i could win this 🙂

    Ig : @miseliasn

    Reply
  10. Audrrey

    Dear Zalonku & LorealProID team,

    My name is Audrrey (@audrreysview) and I’m currently struggling with my hair problem! Kalau mau di list down, banyak banget sebenernya problem rambut aku mulai dari kulit kepala yang sensitif, mudah gatal kalau ngga cocok sama satu shampoo / product rambut, kerontokan, kering di ujung- ujung rambut karena rambutku pernah di warnai dan penipisan rambut di bagian atas kepala (juga di belahan rambut) 🙁 Sedih banget waktu tau kalau ternyata banyak banget problema rambut yang aku hadapin; kayaknya jg lebih parah dari problema kehidupan ! Jujur aku pun udah coba berbagai macam perawatan untuk mengembalikan kesehatan dan kondisi rambut aku ini. Mulai dari creambath rutin, hair spa dan bahkan ke klinik rambut yang sekali treatment harganya bikin pusing kepala dan makin bikin stress. I need a new solution from the pro! Aku berharap banget bisa mendapatkan full package of L’Oréal Professionnel Serioxyl atau L’Oréal Professionnel Pro Fiber untuk aku coba dan rutinkan untuk merawat rambut aku. Semoga aja akhirnya ini bisa jadi jawaban atas semua masalah rambut yang aku hadapi! Hope no more hair problems after this, and help me achieve my best & healthiest hair condition ever!

    P.S Thank you Zalonku &LorealProID for having this giveaway! This give me hope for better hair ! Wish me luck!

    IG: @audrreysview

    Reply
  11. Mela Melon

    Haloooo Zalonku dan L’Oréal. Akun instagramku @DancingTummy . Aku mau sharing masalah rambutku yang sejak masuk ke dunia kerja jadi tipissss banget dan setiap cuci rambut ataupun sisir rambut selalu rontok banyak. Padahal . dulu rambutku tebal, lembut dan mengkilap. Bahkan dulu banyak orang yang berkonsultasi padaku bagaimana caranya agar rambut bisa tebal. Namun kini semua tinggal kenangan. Rambut panjangku kugunting hingga pendek sebahu. Bahkan kemarin salah seorang rekan kerjaku bertanya kenapa rambutku semakin tipis da nada gumpalan rambut rontok di tong sampah kantor. Wowww aku maluuu sekali dan jadi tak percaya diri. Ingin rasanya mengikat rambut setiap hari agar rambutku tidak berkesan tipis lepek namun aku khawatir jika terlalu sering mengikat rambut, maka rambut akan semakin rontok. Apalagi di rumah aku juga stress sekali saat menyapu dan menemukan banyak rambut rontok. Wuahh kalau di kumpulkan, aku bisa membuka usaha wig. Sedih juga saat Ibuku membandingkan kondisi rambutku dengan kakakku yang rambutnya masih bagus walaupun umurnya lebih tua dariku. Please Zalonku dan L’Oréal I need L’Oréal Professionnel Serioxyl to solve my thin hair problem. Aku takut botak di umurku yang masih muda ini.

    Reply
  12. Yustina Wahyuningsih

    Hai aku @wahyuningsih_yustina
    Dari dulu aku memang tidak mempunyai rambut yang tebal, tapi terlihat sehat. Namun hal itu berubah ketika aku kuliah di tempat yang panas dan air yang kotor sehingga membuat rambutku rontok. Awalnya aku tidak memperdulikan hal itu, aku hanya mulai ganti ganti perawatan rambut saja hal itu dikarenakan sampai aku belum menemukan yang cocok. Lalu kerontokan benar-benar parah ketika aku mulai bekerja, rambutku benar-benar tipis,hingga ketika dibelah kulit kepala terlihat alias botak. Aku sudah mencoba memakai apapun,dari hair tonic, hair serum hingga hair vitamin yang dapat dikunyah yang sedang booming pun tidak mampu mengatasi kerontokan dan tipisnya rambutku. Hingga aku merasa sangat putus asa dan ingin memakai wig saja. Sampai aku melihat giveaway ini. Jujur aku belum pernah memakai produk loreal, tapi jika melihat review-nya diblog2 sangat positif, besar harapanku untuk terpilih, sehingga botakku ini bisa teratasi, terima kasih

    Reply
  13. ELY

    halo Zalonku dan Loreal Indonesia, disini saya mau sharing seputar masalah rambut yang saya alami beberapa waktu ini, Rontok, Kering, susah diatur alias kusut semua nya bercampur jadi satu. setiap bangun pagi selalu mendapatkan rambut seperti rambut singa. sedikit tersakiti dengan kondisi rambut yang tidak karuan ini. saya suka cat rambut ombre beberapa waktu ini dan rambut saya sudah di bleaching hampir 10x, serta pewarnaan rambut saya selalu lakukan setiap 3bulan sekali, terdengar menakutkan itu saya lakukan agar warna rambut tetap menyatu. maka dari itu saya mulai mengubah kondisi rambut saya dengan beberapa perawatan dari Loreal. Mohon Bantuannya.. terima kasih sudah memberikan kesempatan Giveaway ini.
    IG: CYUTIELOVERZ

    Reply
  14. Anita

    Rambut aku tuh tipis, kering, kusut, dan juga rontok.. Komplit banget kan masalahnya?! Nah aku jadi bingung perawatan apa yg paling pas buat rambut aku.. Pas banget Zalonku & Loreal bikin giveaway ini. Mudah2an aku jadi salah satu pemenang supaya rambut ini bisa tertangani dengan baik, menggunakan produk yang berkualitas baik ditangan yang benar. Mau punya rambut yg cantik & sehat biar makin semangat jalanin hari pastinya coz i know if my hair looks good, i can deal with anything! IG: anita_dolls

    Reply
  15. Ida fitriani

    Hallo zalonku and loreal teams, rambutku amat sangat bermasalah dengan kerontokan. Rambutku struktur helai nya sangat tipis jadi mudah rontok. Aku harus mewarnai rambutku tiap kurang lebih 6 bulan sekali karena uban ku banyak. Bentuk rambutlu juga tidah rapih jadi setiap keramas harus slalu aku keringkan dengan hair dryer dan rapihkan dengan catokan rambut, alhasil rambutku juga rusak. Tiap memikirkan masalah rambutku kepala ku slalu pusing krna rontok, uban dan rusak kusut. Please zalonku and loreal teams help my hair problems. Thank you

    IG : @ida.-.fitriani

    Reply
  16. Ida fitriani

    Hallo zalonku and loreal teams, rambutku amat sangat bermasalah dengan kerontokan. Rambutku struktur helai nya sangat tipis jadi mudah rontok. Aku harus mewarnai rambutku tiap kurang lebih 6 bulan sekali karena uban ku banyak. Bentuk rambutlu juga tidah rapih jadi setiap keramas harus slalu aku keringkan dengan hair dryer dan rapihkan dengan catokan rambut, alhasil rambutku juga rusak. Tiap memikirkan masalah rambutku kepala ku slalu pusing krna rontok, uban dan rusak kusut. Please zalonku and loreal teams help my hair problems. Thank you

    Reply
  17. Fidia Oey

    Hai, namaku @fidiafarera aku punya cerita seputar keluhan rambutku. Dulu awalnya rambutku bervolume dan tebal, ngga tau kenapa tiba-tiba saja rambutku jadi mulai rontok dan mengalami kebotakan dini. Padahal umurku genap 20tahun. Aku juga ngga ngerti gimana awalnya ini bisa terjadi. Dulu banget sih aku pernah smoothing 2x. Apa karena smoothing ini yang menyebabkan rambutku jadi rontok dan mudah patah? Aku stress kalau masalah rambut. Semoga saja dari giveawaynya @zalonku dan @lorealproid bisa mengatasi masalah rambut rontokku seperti L’Oreal Professionnel Serioxyl for Thinning Hair 🙂 Thanks.

    Reply
  18. Fidia Oey

    Hai, namaku @fidiafarera aku punya cerita seputar keluhan rambutku. Dulu awalnya rambutku bervolume dan tebal, ngga tau kenapa tiba-tiba saja rambutku jadi mulai rontok, kering dan mengalami kebotakan dini. Padahal umurku genap 20tahun. Aku juga ngga ngerti gimana awalnya ini bisa terjadi. Dulu banget sih aku pernah smoothing 2x. Apa karena smoothing ini yang menyebabkan rambutku jadi rontok dan mudah patah? Aku stress kalau masalah rambut. Semoga saja dari giveawaynya @zalonku dan @lorealproid bisa menangin produk yang dapat mengatasi masalah rambut rontok seperti L’Oreal Professionnel Serioxyl for Thinning Hair atau rambut keringku seperti L’Oreal Professionnel Pro Fiber for Damaged Hair 🙂 Thanks udah ngebaca cerita masalah rambutku.

    Reply
  19. Indri

    Damaged hair is common amongst people who dye their hair often or use heated styling tools. Every time i subject my hair to any form of chemical treatment, damage occurs to both the surface of the hair shaft n the deeper structure within

    Extensive lightening n perming treatments cause the most damage overall, but even minor dye jobs can lead to unnoticeable damage that gradually builds up and becomes more problematic with each successive treatment.

    Damage to my hair may seem like cause for alarm and stress, but it doesn’t mean i have to necessarily cut it off and start again. Knowing why the damage occurs, and being able to use the right products and care routine to repair damaged hair can reverse even a serious disaster, and allow you to keep my favorite style..n i hope Loreal proffesional fiber for damaged hair or treat for coloring hair can be solution for me..

    IG: 19.indriiieee

    Reply
  20. Dinda aulia

    Aku butuh sekali rangkaian produk L’Oréal Professionnel Serioxyl for thinning hair untuk mengatasi rambutku yang rontok parah sejak Hamilton dan melahirkan. Tekstur rambutku tipis dan kempis, jadi kurang bervolume yang bikin penampilanku ga ok. Aku ingin memiliki rambut yang sehat juga bervolume biar keliatan kece.

    Reply
  21. Mira Handayani

    I really needs L’Oréal Professionnel Serioxyl for thinning hair to overcome my hair loss problem. Since i wear hijab 15 years a go, hair loss has become my daily and never ending problem. With my head covered almost for 16 hours a day, my skin’s head become more oily and hard to breath. At this circumstances, my hair root become more fragile and fall easily. I hate to see my hair spreading all over my house everyday. I need to get over it soon, because it’s been long time and i want to be free from this problem. I really wish L’Oreál can help me.
    @imelnyamira

    Reply
  22. Sylvia

    Mau donngg produk yang bisa ngurangin rambut rontok…pas keramas liat rambut yang rontok suka sedih..banyak. Makanya ga berani sisiran. Pas blow liat lagi yg rontok, apalagi waktu catokan. Karena itu mau donk kalo bisa nyoba produk buat damaged hair atau thinning hair. Makasihhh. instagram@sylviaiw

    Reply
  23. Sindy

    Hello ! I tried Permanent Blow few months ago, since then rambutku jadi kering bangett 🙁 eventho hasilnya lumayan bagus and bikin rambut ber volume, tapi ttp kelihatan kering and damaged. Sooooo im really excited to try the L’Oréal Professionnel Pro Fiber for damaged hair !! Will be thrilled if I can win this.. YEAY !! *Fingercrossed.. [@Sindywongg]

    Reply
  24. Angel Nathalia

    I really need L’Oréal Professionnel Serioxyl for thinning hair soalnya aku yakin bakal cocok sm rambut tipis ku ini. Rambut tipis gara2 stress, panas2 an di sekolah, dulu jg sering nyatok alhasil volume rambut jd berkurang parah. Kalo nyisir rambut pake tangan ada aja yg copot 1 helai rambut. Belum ada treatment yg cocok sm rambut ku, semoga L’Oréal Professionnel Serioxyl for thinning hair ini cocok sama rambut aku 🙂 instagram : @angelnth

    Reply
  25. Michelle Valencia

    I want the product for thinning hair since in my middle 30 of age, my hair starts to fall down everytime I comb my hair especially after washing my hair. I need this product to keep my hair in good condition before I enter 40 years of age. IG: @gclef232

    Reply
  26. Anisa anjanie

    hi… aku @anisanjanie.. Sejak aku hamil, rambutku jadi suka rontok.. Apalagi setelah menyusui, rontoknya semakin parah.. Mau perawatan di salon tapi gak sempet 🙁 akhirnya coba berbagai macamm produk perawatan rambut rontok, tapi hasilnya juga gak efektif.. Itulah kenapa Aku butuh banget L’Oréal Professionnel Serioxyl for thinning hair..

    Reply
  27. Triana Ayu Susanti

    I’m @trianawho , I have thick, coarse and untamed hair. I deal with straightener so often to tame this “lion hair”. So I need the right hair treatment product to make my hair soft, strong and bring back the shine on it. I think L’Oréal Professionnel Pro Fiber is the perfect answer for my current hair condition. I desperately want to tame my hair without iron it anymore because I know my hair is crying too 🙁

    Reply
  28. Yosephine

    Hello @zalonku! I’m @yosephineolivia8 and i wanna share my hair problem in here. My hair is very-very mess, damege, dry, branching, fluffy, loss, many dandruff, scruffy, rough, and many more problem T.T . I already try a lot of many product for my hair and it’s not really work. Please help me to fix my worse hair. I really really need this product because i trust that this product can repair my hair. Thank you @zalonku!! 😀😀

    Reply
    • Indri Lidya Gerungan

      Aku butuh banget. Karena rambut aku mulai rusak,ngembang,dan kering gini semenjak SD, gk tahu kenapa mungkin karena terlalu sering kena sinar matahari atau apa aku gk tahu. Aku selalu shampoan, pake conditioner tapi gk ada juga pengaruhnya. Dan aku gk tahu bagaimana caranya untuk ngembaliin rambut aku lagi.

      Reply
    • Indri Lidya Gerungan

      Hai. Aku butuh banget L’Oréal Professional Pro Fiber. Karena rambut aku rusak. Kering banget dan ngembang. Aku udah ganti shampoo tapi gk ada perubahan, pake conditioner dan udah pake vitamin rambut. Masih gk ada juga perubahannya. Rambut aku seperti ini semenjak SD. Semoga L’oréal Professional Pro Fiber dapat membantu.😄

      Reply
    • Indri Gerungan

      Hai. Aku @indrigerungan ig. Rambut aku rusak semenjak SD-sekarang. Rambut aku kering banget dan mengembang. Aku udah shampoan pake conditionar dan pake vitamin tapi gk ada juga perubahannya. I realy need L’Oréal Professional Pro Fiber. 😘

      Reply
  29. Tara

    Hello, I’m @tarasaras27 in Instagram and I really really want to win L’Oréal Professionnel Série Expert for colored hair because I always want to dye my hair and finally I did it last week ago, thanks to L’Oreal because I’m using their products (hair-dye) as well as had the after-treatment which is by coincidence also using this L’Oréal Professionnel Série Expert shampoo and conditioner, and I’m in love instantly with those products because my hair is even smoother and more bouncy than before I dye my hair. Will be very grateful if I can win those product because I can say that my hair is my favorite body part and it’ll look fabulous if I gave a good treatment.

    Reply
  30. Abigail

    I do really need the L’Oréal Professionnel Pro Fiber. My hair is totally damaged since a few years ago. I’m pretty sure it’s because I use the blow dryer and hair straightener quite often. I tried a lot of products and hair treatment for my hair but none of them works effectively. It will help me a lot if I get these product for my hair and I will thank you a lot for giving me back my healthy hair.
    Ps: Sorry I forgot to include my Instagram account in the first post. My account is: @abyabigaill

    Reply
  31. Abigail

    I do really need the L’Oréal Professionnel Pro Fiber. My hair is totally damaged since a few years ago. I’m pretty sure it’s because I use the blow dryer and hair straightener quite often. I tried a lot of products and hair treatment for my hair but none of them works effectively. It will help me a lot if I get these product for my hair and I will thank you a lot for giving me back my healthy hair.

    Reply
  32. Stella Maris

    Hi, Zalonku!
    Aku @stelmaris, rambutku sudah mengalami kerontokan parah sejak aku masih di bangku SMP. Aku sudah mencoba beragam macam shampoo, conditioner atau perawatan sederhana lain namun tidak ada yg berhasil, mungkin semua rambut rontok sebulan itu sudah bisa membuat 1 atau 2 wig sendiri jika dikumpulkan saking parahnya. Dengan kondisi seperti itu, aku sendiripun tdk bisa terlepas dr penggunaan hair dryer setiap hari demi menjaga bentuk rambut yg bagus, dampaknya rambut cenderung kering dan mulai bercabang. Entah perawatan seperti apa lagi yg perlu dicoba dan cocok utk mengatasi masalah rambutku ini. 🙁

    Reply
  33. Michella Georgia

    I want Professionnel Serioxyl for thinning hair or Professionnel Pro Fiber for damaged hair. My hair is thinning since forever. I crave for thicker hair. I’d like to style my hair without looking so thin and bald in several places. And my hair is damage of bleaching and coloring. I need these, L’oreal. Help!
    Instagram: michellageorgia

    Reply
  34. Sarah Faita Rizkiaputeri

    Hi! I’m @rizkiaputeri on instagram and I seriously need L’Oréal Professionnel Serioxyl for thinning hair. I’ve been having a hairloss problem and lost half the thickness of my hair already at the age of 20!! I don’t know what caused it and I really want to take care of what’s left of ny hair (and bring back my thick mane, hopefully). I bleached my hair once and it was fine, but after several months my hair start falling; I cut half the length for no result. I wish I can win this so I can take care of my hair better!

    Reply
  35. Priscilla

    My hair desperately needs L’Oréal Professionnel Série Expert because I need to dyed my hair frequently due to early grey hair problem. The color faded quickly since I do not use hair products for colored hair. Getting these products will help me a lot

    Reply
  36. Sania

    Aku butuh banget L’Oréal Professionnel Pro Fiber for damaged hair atau L’Oréal Professionnel Serioxyl for thinning hair karena menurut rambut aku uda melalui banyak banget proses salon selama ini. Proses coloring, smoothing, bonding, bleaching bikin rambut aku uda rusak banget dan ga setebel dulu karena cenderunt rontok. Please pengen banget coba treatment dari Loreal 🙂

    Reply
  37. JESSIE TANOKO

    My hair is thin and has less volume, even worst it is prone to oilyness. I wish I could win the L’Oréal Professionnel Serioxyl for thinning hair because I believe that hair is a crown for every woman and loreal never fails to satisfy my needs. I want to look gorgeous and feel confident having voluminous hair.

    Reply
  38. Fergina Pingkan

    I want these haircare products because my entire confidence based mostly on how good my hair is. Spending lots of time with dryer and curling iron, my hair is getting dry and frizzy. I need the right treatment so i can continue work with my hair without feeling worried.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.